Tunçkaya İlkokulu
TUNÇKAYA KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ KÜME EVLERİ OKUL LOJMAN BLOK NO: 109 İÇ KAPI NO: 1 KAĞIZMAN / KARS

VİZYON

BAŞARIYI, AYDINLIĞI KENDİMİZE ŞAFAK KADAR YAKIN BİLİP; CEHALETİ, MİSKİNLİĞİ YILDIZLAR KADAR UZAK TUTMAK TEK İDEALİMİZ

MİSYON

Okulun sosyo-kültürel ve ekonomik yapısı dikkate alınarak eğitim ve öğretim programını en etkili ve verimli şekilde uygulamak. Demokratik, insan haklarına saygılı, hoşgörülü benliğine ve milletine bağlı Atatürk İlke ve İnkılaplarının savunucusu bireyler yetiştirmek temel işlemimizdir.

TAM GÜN

SOBALI

Okulumuzun il´e olan uzaklığı: 56 km İlçeye olan uzaklığı : 36 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüz 96 hane olup 600 kişilik nufusa sahiptir. Köyümüz tarihi ve tristik bir köy olup çevresi kale ile çevrelenmiştir. Köyümüzde giriş ve çıkış tek bir yerden olup etrafı derelerle çevrelenmiştir. Köyümüz karasal iklime sahiptir. Yollarımız gayet düzgün olup, 30 km asvalt 5 km ise stablize yoldur. Elektirik, internet ve su şebekesi mevcuttur.

TUBİTAK 4006 fuarı yapılmakta.